Promocja i Reklama

W tej kategorii nie ma artykułów. Jeśli na tej stronie wyświetlane są podkategorie, mogą zawierać artykuły.

Najnowsze komentarze

Kasia 2 dni temu Leniwe pierogi
Robię z tego przepisu setny raz bo mam fanów w domu klusek leniwych i wychodzą super nigdy mi się nie rozgotowany . Czasami jak zostanie mi łyżka ziemniaków to te dodam. Ale i bez tego rewelacja idealnie mięciutkie 
Anna 13 dni temu Młoda kapusta zasmażana
Jejku ...palce lizac pierwszy raz to zrobiłam,noo pycha
Katarzyna 14 dni temu Zupa- krem z dyni
Zupa wychodzi przepyszna. Nie dodawałam cukru a śmietanę zastąpiłam łyżką mascarpone. Zupa wyszła delikatna, a mascarpone dodatkowo podkreślił smak dyni (nasza dynia była już dość sama w sobie słodka). 
Stanisław 19 dni temu Leniwe pierogi
@Kamila Te pierogi z Pani przepisu są twarde ,a to wszystko przez te jajka.ja robię prosto 1x3 to znaczy 1 część ugotowane ziemniaki ,1 część twarogu i 1 część mąki  pszennej.Pierogi są miękkie i nie rozpadają się. 
Gucio 20 dni temu Kapuśniak z kiszonej kapusty
Dawno nie zrobiłem tak świetnej zupy. Za pierwszym razem staram się aby składniki były jak najdokładniej podanego przepisu. Ale wyszło mi kilka zmian.
Zamiast pomidorów świeżych użyłem pomidorów z puszki włącznie z zalewą.Zamiast żeberek wziąłem kości wędzone. Są tańsze i mają naprawdę dużo mięsa.A ze zlaną wodą po kapuście kiszonej to dodawałem rozważnie i czekałem do samego końca kiedy wrzuca się mięso. Dopasowałem najlepiej dla mnie i trochę tej kwaśnej wody mi zostało.Wpisuję ją na listę moich ulubionych. 
@GretaZgadza się, autor/ka zaznaczył/a to w opisie dania. Czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie jest takie trudne ;)
J 22 dni temu Naleśniki
Przepyszne naleśniki, z brzegu chrupiące, wewnątrz puszyste. Dziękuję za przepis :)
@magdaJest taka wersja z nadziewanym canelloni tym fetowym szpinakiem i zalewa się całość beszamelem i do piekarnika 🙂 Tym daniem można serca zdobywać 😃
wiesiek 28 dni temu Łazanki z białą kapustą
A ja robię w wersji jarskiej bez żadnych mięsnych dodatków i smakują wszystkim. Tutaj ta zmiana że ja nie gotuję kapusty. Drobno posiekaną wrzucam na zrumienioną cebulkę na 1/2 kostce masła. Lekko solę dodaję np kucharka i cały czas mieszam , aby się nie przypaliła, ale żeby zmieniła kolor na lekko oliwkowy ok 1/2 godziny dopprawiam pieprzem jeżeli ktoś lubi to troszkę magi. trwa to trochę ale warto.
Gosia 28 dni temu Zupa pomidorowa na rosole
@Jolanta Syn oczywiście ma rację,że naturalniej smak czuć.a to stare metody dodawać śmietanę, żeby zupa była tresciwsza. Ja lubię też bez ale i z ( np.jak jestem u rodzinki na obiedzie) ☺️