Ładowanie komentarza...
The comment will be refreshed after 00:00.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Krzew Owsiany·
2 lat temu
Ogólnie zupa dobra, tylko w przepisie instrukcje są trochę niejasne
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Beata·
9 lat temu
Z punktu 4 przygotowania zupy wynika, że zagotowujemy mleko, 250 ml wywaru z kalafiora, potem dodajemy odcedzonego kalafiora i miksujemy. Co robimy z pozostałą ilością wywaru, w którym gotował się kalafior? Sporo tego zostanie. Też dodajemy do zupy?
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
9 lat temu
Możesz go zachować do innej zupy. Trochę może przydać się do rozrzedzenia kremu, gdyby wyszedł za gęsty.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Beti·
11 lat temu
Mąkę można zastąpić dodaniem ziemniaczków. Jest jeszcze pyszniejsza
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Angelika·
13 lat temu
Zupkę właśnie ugotowałam. Pycha :) To jest to czego szukałam na dziś. Z pewnością zajrzę jeszcze w to miejsce w poszukiwaniu ciekawych przepisów :)
Dzięki za ten :) Zupa trafi do mojego menu ;)
Pozdrawiam