Ładowanie komentarza...
The comment will be refreshed after 00:00.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Wiola ·
1 lat temu
Dzisiaj zrobiłam, pyszna, dodałam jogurt grecki 2 łyżki
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
dorota·
4 lat temu
zawsze można dać mniej wody albo ją odparować i lekko oprószyć mąka potrawę, ładnie zgęstnieje. Tak robię od lat:)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Alicja·
5 lat temu
Zrobiłam wszystko zgodnie z przepisem, jarzynka jest pyyycha :) tylko następnym razem z podwójnej porcji muszę zrobić :) ale polecam wszystkim niezdecydowanym.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Gość ·
6 lat temu
Po co wylewać wodę w której jest smak warzyw. Lepiej dać mniej wody.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Paula·
5 lat temu
Nie chodzi o to żeby wylać tą wodę, tylko odlac tą wodę do szklanki, dosypac do tej wody mąki, wymieszać i dodać spowrotem do warzyw. Fajny przepis. Mi smakowało :)