·
10 miesięcy temu
Każdy tylko narzeka.Jak tak potraficie gotować to po wam przepisy? Po to by kogoś poprawiać? Tak, srak czy owak. Robie z tego przepisu, a jak mi się nie podoba to omijam i robię inaczej. PROSTE
Szybkie, jednogarnkowe danie z kuchni teksańskiej. Najważniejszym składnikiem jest tutaj mięso mielone i chili. Reszta składników to już dodatki, które mogą się różnić w zależności od przepisu. Chili con carne podawane jest najczęściej z ryżem lub chlebem. Na imprezę można przygotować je z chipsami nachos. Do tej ostrej potrawy pasuje lampka czerwonego wina.
Chili con carne smakuje jeszcze lepiej odgrzane na drugi dzień.
Kuchnia: |
Amerykańska |
|
Całkowity czas przygotowania: |
||
Ilość porcji: |
ok. 4 |
|
Trudność: | łatwa | |
Koszt: | średni |