Bułkę tartą rumieni się na suchej patelni i dopiero dodaje się masło albo olej .Jak można na spalone wysoką tempruturą masło wrzucać bułkę i dalej ją palić toż to sama trucizna.
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyMasło należy roztopić. Ja nie palę masła. Nigdy nie roztapiam przy wysokiej temperaturze. Jeśli bardziej odpowiada Ci rumienienie najpierw bułki to proszę przy tym zostać.
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyotwórz swoją kosmetyczkę i zobacz ile tam masz "samej trucizny" durna babo
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyOba sposoby są poprawne. I jeśli potrafi się dobrze roztopić masło bez przypalenia go to wcale nie jest trucizna. Ja również zaczynam od masła, ale jeśli Pani nie potrafi, to proszę zostać przy swoim sposobie i nie obrażać innych.
-