Pasta z makreli
3 Komentarzy
Pasta z makreli
Pasta z wędzonej makreli, jajek i twarogu. Jest kremowa i pyszna. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem. Idealna na śniadanie lub kolację.
Składniki:
- 125g twarogu mielonego
- 1 wędzona makrela
- 3 jajka
- 1 cebula
- pół pęczka szczypiorku
- pół pęczka koperku
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżka musztardy
- sól, pieprz
Sposób przygotowania:
- Jajka ugotować na twardo.
- Z ryby usunąć ości i skórę.
- Cebulę i jajka posiekać w drobną kostkę.
- Szczypiorek i koperek poszatkować.
- Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Smacznego.
|
Kuchnia:
|
Polska
|
|
Czas:
|
Całkowity czas przygotowania: do 30 minut
|
|
Trudność: |
łatwe |
|
Koszt: |
średni |
Odsłon: 129688