Przecież to jest ochyda, paskudztwo, jak można mieszać Paste ze słodkim serem i jeszcze to cukrem posypywać? Każdy Włoch na sam widok czegoś takiego dostalby spazmów. Czegoś takiego się nie robi poprostu nie robi! To tak jakby np do zupy pomidorowej dodać soku pomarańczowego i truskawek. Blllleee
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyMoże i Włoch dostałby spazmów, za to Polakom jakoś (w większości) smakuje. A jeśli chodzi o pomidorową z truskawkami to owszem, można zrobić - Hiszpanie robią gazpacho również z truskawkami. Co prawda z sokiem pomarańczowym nie jadłam, ale z limonką już tak. Także polecam trochę pozwiedzać zanim się zostanie jedzeniowym purystą co to raz był we Włoszech i wszystkim musi powiedzieć, że carbonara to tylko bez śmietany, a do bolognese się nie używa makaronu typu spaghetti, zamiast pozwolić ludziom jeść jak chcą i lubią.
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyMiras się nie zna albo miał smutne dzieciństwo
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyUwielbiam jak jakiś polaczek-buraczek jest przekonany o swojej wszech wiedzy kulinarnej, bo przecież poznał kuchnię całego globu oglądając "m jak miłość" i "klan" :-).
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany