Najnowsze komentarze

Zrobiłem te schabowe w sosie śmietanowo-musztardowym i powiem tak: to nie są zwykłe kotlety, to jest poezja na talerzu! 🥩✨ Mięso mięciutkie, sos kremowy z lekkim pazurem od musztardy – człowiek wcina i zapomina o całym świecie. Idealne na dzień, kiedy potrzebujesz czegoś więcej niż tylko obiadu – potrzebujesz kulinarnego przytulasa 😅🔥
Ania 13 dni temu Sałatka grecka
Robię często, gdy mam gości, bo nie każdy jada ciasto. Jest lekka i chrupiąca. 
1 image(s)
Renata 18 dni temu Sałatka żydowska
Prawdziwa salatka żydowska opierała się tylko na ziemniakach i cebuli a jajko przyszło z czasem ,wszelkie dodatki typu ogórek,cebulka podsmażana to już nie żydowska,moja rodzina od lat robi tylko z tych trzech składników plus majonez bo tak robiła rodzina żydowska którą moja babcia w czasie wojny ukrywała i taka salatka jest najlepsza ,pozdrawiam 😊😊😊
Paulina 18 dni temu Żurek wielkanocny
Najlepszy żurek z tego przepisu !!Dziękuję bardzo!
Szymon 18 dni temu Sałatka żydowska
A ja dodaję boczek, a cebulę lekko podsmażam
Joanna Moderator 19 dni temu Masło z czosnkiem niedźwiedzim
@TadeuszW lodówce może leżeć 1do 2 tygodni. Można je również zamrozić. Wtedy wytrzyma co najmniej 6 miesięcy. 
Tadeusz 21 dni temu Masło z czosnkiem niedźwiedzim
Jak długo może być przechowywane w lodówce?
Zuggert 23 dni temu Zakwas na żurek
@AniaMąka 2000 powinna być
Karol 1 miesięcy temu Spaghetti Bolognese
Wyszło przepyszne 😋 
Karina 1 miesięcy temu Pieczone udka z kurczaka z ziemniakami
Zrobiłam dziś. Zmodyfikowałam trochę pod siebie. Po raz pierwszy w życiu (a robię nogę od x lat) zrobiłam wreszcie upieczoną w środku, soczystą nogę. Bardzo polecam i dziękuję Ci za przepis <3